DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2016

25. 4. 2016 od 18:00 - proběhlo v CVA neformálnímu setkání s vedením obce, viz informace z webu obce  ZDEk územnímu plánu, kde je zanesena i výše uvedená přeložka. Byly zde položeny dotazy k plánované přeložce a jak se k ní staví vedení obce.

10. 2. 2016 - Byl publikován Závěr zjištovacího řízení EIA „Přeložka silnice II/240 (R7-D8) úsek mezi rychlostní silnicí R7, dálnicí D8 a silnicí II. třídy č. II/101“ viz ZDE, do kterého byla zařazena i naše připomínka. Odbor životního prostředí Středočeského kraje zadal investorovi (Středočeský kraj) vytvořit novou dokumentaci, ve které má připomínky zohlednit kromě jiného i "zpracovat možnost variantního vedení trasy s přihlédnutím k obdrženým vyjádřením".

28. 1. 2016 - Dostali jsme vyjádření ze Středočeského kraje, že naše petice "byla zahrnuta jako jedno z vyjádření obdržených k projednávanému oznámení EIA a zahrnuta do závěrů zjišťovacího řízení" celé znění ZDE.

21. 1. 2016 - V Přílepském zpravodaji 1/2016 byly publikovány záměry vedení obce v rámci Územního plánu. Bohužel vedení obce stále trvá na tom, aby přeložka silnic šla přes katastrální oblast obce v blízkosti lidských obydlí :-(, výňatek ze článku ZDE mapa ZDE. Také je zde publikováno vyjádření vedení obce k otázce obchvatu viz ZDE.